Afbeelding

Ga je mee met de Pietenboot?

Algemeen 598 keer gelezen

VEGHEL | Sinterklaas komt bijna! Dit weekend was de intocht, maar op zondag 24 november vertrekt vanuit de Veghelse haven een pakjesboot met Pieten, voor een speciale kinderrondvaart. Ga je mee met de Pietenboot? De boot vertrekt om 15.00 uur.

Samen met je (groot)ouder, broertjes of zusjes ga je aan boord en vaar je ongeveer 45 minuten in de Veghelse wateren. Speel samen met de aanwezige pieten een spelletje, dans op je favoriete sintmuziek tijdens de pietendisco of ga creatief aan de slag met een kleurplaat. Natuurlijk zorgen de pieten ook voor een leuk presentje.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de boot. Per gezin mag één volwassene aan boord. Ouders kunnen vooraf de naam van hun kind doorgeven zodat de pieten alvast kunnen oefenen op de namen van de kinderen die meevaren. Deze informatie kan men doorgeven aan de balie van het UITpunt of Bibliotheek bij het kopen van een kaartje. Let op: de boottocht is minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

Kosten
De kosten voor deze boottocht inclusief koffie/thee, ranja en presentje zijn 7.50 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van het UITpunt of Bibliotheek Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant