Leo Theijssen is een gewaardeerde kracht binnen Vanderlande.
Leo Theijssen is een gewaardeerde kracht binnen Vanderlande.

Leo Theijssen neemt na vijftig jaar afscheid van Vanderlande

Algemeen 1.717 keer gelezen

VEGHEL | Vanderlande bestaat 70 jaar en is mede groot gemaakt door Leo Theijssen. Deze meest ervaren productie planner van Vanderlande werkt al 50 jaar bij de snel groeiende onderneming in material handling systemen.

Op 4 augustus 1969 reed Leo op zijn fiets naar het bedrijf waar ook zijn vader werkte, het toenmalige Rapistan Lande. Leo was 15 jaar oud toen hij als constructie bankwerker begon.
Op 21 november (vandaag) zal 'onze Leo', zoals ze hem bij Vanderlande noemen, als eerste van alle medewerkers van Vanderlande gehuldigd worden voor een 50 jarig dienstverband. Het belooft een groot feest te worden. Daarna gaat Leo per 1 januari 2020 genieten van zijn welverdiende pensioen.
Leo ziet zichzelf niet in een zwart gat vallen. Zo heeft hij verschillende hobby's waar hij zijn tijd aan kan spenderen. Leo is een fanatiek wielrenner die in het peloton van Vanderlande renners vaak het kopwerk moet verrichten. Daarnaast zamelt Leo samen met zijn vrouw Dymphie geld in voor een ziekenhuis en een school in Tanzania. Bovendien is Leo een echte familieman en dus gaat hij nog meer aandacht geven aan zijn moeder, zijn kinderen Mark en Karin en zijn kleinkinderen Janne, Gijs en Wies.

De vraag of de planning van Vanderlande nu in gevaar komt, beantwoordt Leo kort. "Ik heb mijn kennis en kunde netjes overgedragen en nu moeten de jongelingen op eigen benen staan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant