Afbeelding

Geel-Zwart bestaat tachtig jaar en viert dat in stijl

Algemeen 463 keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse hockeyvereniging Geel-Zwart bestaat tachtig jaar. Dat wordt op zaterdagavond 14 december in stijl gevierd met een jubileumfeest. Naast alle leden zijn ook oud-leden, sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen uitgenodigd.

Het feest wordt gehouden in de kantine van de hockeyclub. Mocht de animo veel groter zijn dan de ongeveer 250 bezoekers die er in de kantine passen dan wordt er eventueel een tent neergezet. "Daarom zou het fijn zijn als men snel kaartjes koopt. Dan weten wij een beetje wat we kunnen verwachten", vertelt Bas van Kempen namens de organisatie. Hij hoopt dat het een gezellig feestje wordt zonder poespas. "Er zijn geen lange formaliteiten of zoiets dergelijks. Het wordt een leuke avond", aldus Bas. De huisdj's van Geel-Zwart verzorgen samen met de band Yellow Pants de muziek. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 01.00 uur. De entree bedraagt 7.50 euro en kaartjes kunnen via www.geel-zwart.nl worden aangeschaft.
Op vrijdag is er een silent disco feestje voor de A-jeugd en voor de senioren die nog geen achttien zijn. Om het jubileumfeest op zaterdagavond te bezoeken, moet je achttien jaar of ouder zijn.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant