Afbeelding

Nostalgische muziek voor het goede doel met & Friends

Algemeen 550 keer gelezen

VEGHEL | De formatie &Friends treedt zondag 1 december om 15.00 uur op in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Ze spelen folkrockmuziek uit hun jeugd van onder andere Bob Dylan, the Byrds en Jackson Browne.

Een gepland eenmalig optreden vorig jaar in De Pul in Uden smaakte naar meer. Er volgde repetities en inmiddels hebben ze een flink repertoire opgebouwd. Ze hebben daarbij ook nog een ambitie. Geld ophalen voor kinderen met een handicap in Zuid India.

Oldies
Op een reünie van de Pul in Uden vorig jaar traden de oldies Mario van der Linden, Marcel de Vries, Henk Donkers, Alphons Arts en Jos Peters voor het eerst samen op.
Veel liefhebbers in de regio zullen deze muzikanten kennen. Ze komen of kwamen uit de regio Uden. Allemaal hebben ze een rijk muzikaal verleden zoals in Square, NovAct, Volluk, Taaftere en de DOB band.

Er kwam er een naam: & Friends. Het publiek in Uden, Volkel en Gemert reageerde heel enthousiast. & Friends zorgt ervoor dat het ook in Veghel weer een mooie nostalgische middag wordt.

Kijk voor meer informatie op www.colourfulchildren.nl. Alle opbrengsten komen ten goede van dit goede doel.
De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is altijd welkom. Het optreden begint om 15.00 uur.

Mario van der Linden, Marcel de Vries, Henk Donkers, Alphons Arts en Jos Peters.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant