De doe-het-zelfzaak is te vinden aan de Steengraaf.
De doe-het-zelfzaak is te vinden aan de Steengraaf.

Opening nieuwe doe-het-zelfzaak in Erp

Algemeen 3.599 keer gelezen

ERP | In Erp opent op zaterdag 30 november een nieuwe doe-het-zelfzaak haar deuren. De bijzondere zaak vestigt zich aan de Steengraaf.

"Wij openen onze deuren voor alle inwoners van Erp en Veghel. Bij binnenkomst staat er een heerlijk plakje cake en een drankje voor je klaar. We hebben een gat in de markt gevonden: wij verkopen geen producten, wij verhuren ze. En dan ook nog eens spotgoedkoop: 5 cent per 15 minuten. Heb je gereedschap nodig om een schilderij op te hangen? Of om een gat in de muur te boren? Of een sleuf te frezen? Wij hebben alle gereedschappen", laat familie Van Dijk, initiatiefnemers van de 'winkel' aan huis weten.
Volgens de bedenkers is het niet alleen goedkoop, maar ook goed voor het milieu. Familie Van Dijk streeft naar een duurzamere wereld. "We hopen hiermee te creëren dat niet iedereen meer dure gereedschappen koopt, maar dat we als gemeenschap gezamenlijk producten kunnen gebruiken met en voor elkaar. We hebben zelf jarenlang ervaring in de gereedschappen."

Tijdens de opening is er muziek en speelplezier voor jong en oud. Je bent zaterdag welkom tussen 08.00 uur en 13.30 uur. Parkeren kan op het nabij gelegen evenemententerrein.

MVO
De doe-het-zelfzaak is genomineerd voor het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemend principe van 2019. "We geloven in delen is vermenigvuldigen en willen het prijzengeld dat hieraan verbonden is verloten onder iedere tiende bezoeker. Iedere tiende bezoeker mag zijn naam noteren bij de ingang. De notaris maakt om 13.00 uur de winnaar bekend", besluit familie Van Dijk.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant