In De Blauwe Kei kunnen theaterliefhebbers voor 10 euro naar het theater.
In De Blauwe Kei kunnen theaterliefhebbers voor 10 euro naar het theater.

Theater voor een tientje tijdens Nationaal Theaterweekend

Algemeen 530 keer gelezen

VEGHEL | Theater is voor iedereen. Daarom wordt jaarlijks het Nationaal Theaterweekend georganiseerd, dit jaar van 24 tot en met 26 januari. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10 euro en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een belevenis voor iedereen; jong en oud, vaste en nieuwe bezoekers.

In De Blauwe Kei op de Noordkade kunnen theaterliefhebbers voor slechts 10 euro naar de volgende voorstellingen. Op vrijdag 24 januari staat Roodkapje (6+), een sprookje met een twist op het programma. Zaterdag 25 januari komt Karin Bruers naar De Blauwe Kei met Love Is Wonderful!, waarin Karin afrekent met de zeven hoofdzonden. En zondag 26 januari zijn er maar liefst drie voorstellingen; twee keer de Brabantse cabaretier Marlon Kicken in het Magazijn en Percossa in de Grote Zaal.
Gedurende het gehele Nationale Theaterweekend worden er op CHV Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is Roodkapje op vrijdag onderdeel van De Nacht van de Noordkade en is er van alles te doen voor de jeugd in de foyer. Zaterdag verzorgt onder andere directeur Harry Vermeulen rondleidingen door het theater. Op zondag geven de mannen van Percossa een workshop.
Voor de rondleidingen op zaterdag kunnen geïnteresseerden zich nu al inschrijven via www.blauwekei.nl.
Kaarten voor de voorstellingen van Roodkapje, Karin Bruers, Marlon Kicken en Percossa kosten 10 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Meer info is te vinden op www.blauwekei.nl/NationaalTheaterweekend.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant