Het gebouw, zes kantoorverdiepingen hoog en 13.400 vierkante meter groot, gaat plaats bieden aan circa 800 medewerkers
Het gebouw, zes kantoorverdiepingen hoog en 13.400 vierkante meter groot, gaat plaats bieden aan circa 800 medewerkers

Nieuw kantoorgebouw Vanderlande biedt plaats aan 800 medewerkers

Algemeen 1.831 keer gelezen

VEGHEL | Onder grote belangstelling is op donderdag 28 november de bouw van het nieuwe kantoorpand van Vanderlande officieel gestart. Burgemeester van Meierijstad Kees van Rooij sloeg samen met Vanderlande's financieel directeur, Herman Molenaar, en bouwpartner Van de Ven de eerste paal de grond in.

Vanderlande breidt haar campus met dit nieuwe kantoor verder uit om de groei van het bedrijf te kunnen faciliteren en het stijgende aantal medewerkers een passende werkomgeving te bieden. Het gebouw, zes kantoorverdiepingen hoog en 13.400 vierkante meter groot, gaat plaats bieden aan circa 800 medewerkers en wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd. Het beschikt tevens over een multifunctioneel restaurant met 400 plekken, een fitnessruimte en een outdoor bootcamp area.

Teamwork
Er is bij de ontwikkeling van het gebouw veel aandacht besteed aan duurzaamheid, waarbij Vanderlande streeft naar het BREEAM 'Outstanding' certificaat. Energieneutraal bouwen is dan ook een strategische keuze, omdat de onderneming hiermee een gezonde werkomgeving en aanzienlijke energiebesparingen kan bereiken. Andere beslissingen met betrekking tot het ontwerp en de inrichting van het nieuwe gebouw zijn gemaakt in samenwerking met een jonge referentiegroep om aan de wensen en eisen van de brede Vanderlande-familie te voldoen en ze een toekomstbestendige plek te geven. "Ons nieuwe gebouw is ontworpen om teamwork te bevorderen en ervoor te zorgen dat onze campus in Veghel een plek is waar we continu klantgericht kunnen werken, snel van elkaar leren en innoveren", zegt Herman Molenaar. "Deze inspirerende werkomgeving zal een positieve bijdrage leveren aan de medewerkerstevredenheid en mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen", besluit de financieel directeur van Vanderlande. 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant