Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland.
Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. (Foto: Floris van Bergen)

Qmusic The Party XXL met Paul Elstak en Feestteam naar Veghel

  •   679 keer gelezen

VEGHEL | Qmusic The Party komt zaterdag 7 december met een super foute XXL editie naar Veghel. Ook zijn er optredens van Paul Elstak, Het Feestteam en natuurlijk de Qmusic dj's. De Koekbouw in Veghel staat volgende week helemaal in het teken van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter.

Qmusic The Party FOUT staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn. 'Y-M-C-A!', 'No no no no!', 'Una paloma blanca', 'Sex On The Beach', 'Mamma Mia', 'Wondefull Days'.. alles komt voorbij.

Begrip
Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met twee Qmusic dj's en los gaan tijdens optredens van Paul Elstak en Het Feestteam. Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. De Foute Party is een verkleedfestijn waar ruim 90 procent van de bezoekers altijd verkleed komt.
Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen, maar wel een stuk gezelliger.

Bestel snel je kaarten
Het gaat hard met de kaartverkoop en de organisatie raad daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen mocht je er bij willen zijn. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.q2fouteparty.nl maar op is op.
Qmusic The Party XXL begint om 20.00 uur en duurt tot 02.00 uur.
Toegang vanaf 18 jaar en meer informatie kun je vinden op de website.

Meer berichten