Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
In de hele regio wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.
In de hele regio wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. (Foto: )

In de spits komt lijn 305 iedere 7.5 minuut

  •   966 keer gelezen

REGIO | Met ingang van zondag 15 december is er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in West- en Oost-Brabant. Meer informatie en alle wijzigingen zijn voor reizigers gemakkelijk terug te vinden in de reisplanners en via arriva.nl/dienstregeling en via bravo.info. Hieronder een overzicht van de belangrijkste wijzigingen uit onze regio.

In de hele regio wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. Ook zijn er routewijzigingen, aangepaste rijtijden en worden er meer aansluitingen gerealiseerd. In de spitsuren komen er ritten bij en met name in de daluren vervallen er enkele ritten.

Bravodirect netwerk
Het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in Brabant met snelle, frequente en comfortabele buslijnen (300-lijnen) heet Bravodirect. Arriva ziet dat het aantal reizigers op de Bravodirect-lijn 305 blijft groeien en speelt daar vanaf 15 december op in met de volgende uitbreidingen: Bravodirect lijn 305 gaat in de ochtend- en middagspits meer ritten rijden. In de ochtend, tussen 7.00 uur en 9.00 uur, biedt lijn 305 een 7.5 minutendienst tussen Uden, Veghel en Eindhoven en in de middagspits, tussen 15.00 uur en 17.30 uur, wordt een 7.5 minutendienst geboden vanuit Eindhoven naar Veghel en Uden. Hierdoor rijden de bussen tijdens de spits iedere 7.5 minuut in de drukste richting.

Ook in de vroege middag rijden extra ritten tussen Eindhoven en Veghel/Uden. De kwartierdienst vanuit Eindhoven rijdt al vanaf 12.00 uur.

Meer berichten