Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Er is ook een muzikaal programma.
Er is ook een muzikaal programma. (Foto: )

'Warme en gezellige' kerstmarkt bij Hedi en Number3

  •   675 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Dit jaar organiseren Hedi Meubelen en Number3 voor de tweede keer een gezellige kerstmarkt in Heeswijk-Dinther. Deze zal plaatsvinden op zondag 8 december van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Vele lokale ondernemers presenteren zich met professionele diensten en ambachtelijke producten, uiteenlopend van kerstartikelen tot lekkernijen en zuivelproducten. Ook wordt er een bier- en wijnproeverij gehouden.

Muzikaal programma
De buitenplaats wordt omgetoverd in kerstsferen waarbij kerstbomen te koop zijn en er is een uitgebreide barbecue. Binnen is er ruimte voor kunstexposities van Hannie Roefs en Friso te Meerman.
Er is ook een muzikaal programma. Dirigent Rob Reijmersdal brengt met zijn Big Band JaZZcape een kerstmis repertoire ten gehore en het koor van Zizo uit eigen dorp treedt tevens op met kerstliederen.

Bogota Zonder Honger
Tijdens de kerstmarkt wordt ook gedacht aan de minderbedeelden kinderen in de wereld. Stichting Bogota Zonder Honger zet zich al vijftien jaar in voor arme kinderen in de Colombiaanse hoofdstad. Deze kinderen hebben kerstversieringen gemaakt en er is een film over het tehuis te zien. Er kan gedoneerd worden voor nieuwe schoenen. Kortom, een warme en gezellige dag voor iedereen.
Hedi Meubelen is te vinden aan de Laag Beugt 1a in Heeswijk-Dinther.

Meer berichten