Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De opbouw van de ijsbaan is in volle gang.
De opbouw van de ijsbaan is in volle gang. (Foto's: Ad van de Graaf)

Opbouw Veghel on Ice in volle gang

  •   842 keer gelezen

VEGHEL | Veghel on Ice staat op het punt van beginnen. Vanaf donderdag 5 december kunnen schaatsliefhebbers hun ei kwijt op de ijsbaan op de Markt in Veghel.

De ijsbaan is 180 graden gedraaid ten opzichte van vorig jaar, De Lambertuskerk is beter zichtbaar en de vaste curlingavonden verdwijnen van de agenda en maken plaats voor de Veghelse kampioenschappen curling. Dat zijn eigenlijk de grootste veranderingen aan Veghel on Ice. "Aan een succesvol evenement moet je niet te veel sleutelen", stelt Domien Brus namens de organisatie. De voorbereidingen verlopen, op een paar onvoorziene omstandigheden na, goed. Domien: "Je loopt altijd tegen kleine dingetjes aan, maar gelukkig geen onoverkomelijke zaken. Veghel on Ice 2019 gaat er komen", verzekert hij. In totaal werken er zo'n 200 vrijwilligers mee aan het realiseren van de ijsbaan. De tent is 40 x 20 m groot en de ijsbaan 35 x 17 m.

Opening
De officiële opening van Veghel on Ice is op vrijdag 6 december. Op zondag 5 januari wordt 's avonds begonnen met afbreken. Voor de actuele openingstijden en de agenda (er is van alles te doen op en naast de ijsbaan red.) surf naar: www.veghelonice.nl. Op donderdag 5 en vrijdag 6 december geldt er een speciale actie: Sinterklaas tickets voor een speciale prijs van 3 euro, alleen geldig op 5 en/of 6 december. Deze speciale kaartjes zijn verkrijgbaar bij 't Hart van Veghel.

Lees het hele verhaal in de Stadskrant Veghel van 4 december.

Meer berichten