Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Vroege vogels kunnen bij Intratuin Veghel op zaterdag 7 december voordelig kerstshoppen. 
Vroege vogels kunnen bij Intratuin Veghel op zaterdag 7 december voordelig kerstshoppen.  (Foto: )

Doe voordelig je kerstaankopen bij Intratuin

  •   1847 keer gelezen

VEGHEL | Vroege vogels kunnen bij Intratuin Veghel op zaterdag 7 december voordelig kerstshoppen. Alle klanten die tussen 08.00 uur en 10.00 uur Intratuin Veghel bezoeken krijgen 20 procent korting op al hun aankopen.

Op deze manier kun je extra voordelig profiteren van het uitgebreide kerst- en najaarsassortiment. De korting geldt op het gehele assortiment, dus ook op planten, interieur, potterie, kerst- en sfeerartikelen - met uitzondering van aanbiedingen.

Grootste kerstmarkt regio
Je kunt heerlijk kerstshoppen en wegdromen bij Intratuin in de gezelligste periode van het jaar. Probeer je maar eens in te houden op de grootste kerstmarkt van de regio waar de uitgebreide kerstcollectie wordt gepresenteerd. Het assortiment is rijkelijk gevuld met de nieuwste modellen kersthuisjes, alle denkbare kerstballen en overige decoratiematerialen om de boom te versieren.
Zaterdag 7 en zondag 8 december komt de kerstman ook op bezoek bij Intratuin tussen 13.00 uur en 16.30 uur. Wil je hem graag ontmoeten of met hem op de foto kom dan even langs bij Intratuin. Zondag is Intratuin Veghel ook geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Meer berichten