Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Prima Potlood is een van de bands die meedoet aan de Openveldfeest bandwedstrijd.
Prima Potlood is een van de bands die meedoet aan de Openveldfeest bandwedstrijd. (Foto: )

Voorronde Openveldfeest bandwedstrijd

  •   288 keer gelezen

ERP | BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, organiseert dit najaar de dertiende editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden twaalf bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het tweedaagse Erpse familiedorpsfeest met knutselen, spel, muziek, kunst en oldtimers. De derde voorronde is op zondag 8 december.

Er doen verschillende bands mee die dag. Corporal Shred is een Amerikaans georiënteerde thrashmetal band uit het Duitse Essen in de traditie van Eradicator, My Dominion, Contradiction en Dead Head Down.
Ghostmind is een trashmetalband uit Zuid-Limburg met invloeden van Kreator, Slayer en Megadeth maar ook van het melodische spel van gitarist Steve Vai.
Prima Potlood komt uit de Mortel/Beek en Donk. Je oefent wat voor jezelf en vraagt jezelf af of het er van komt met resultaat alternatieve hardpunk en grungerock.
The Worst Example uit den Haag brengt een mix van skatepunk, ska en alternatieve rock. Met uptempo riffs en rauwe vocals zorgt de formatie ervoor dat geen zaal onbewogen blijft.

Entree
Een programma met verschillende muzikale stijlen en volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. Het programma begint om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis.

Meer informatie
Beginnende bands kunnen zich aanmelden op breakout@jjc-erp.nl. Meer informatie op www.jjc-erp.nl.

Meer berichten