Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Hotel Hommelus nieuw toneelstuk Soufflé

  •   158 keer gelezen

VEGHEL | Toneelgroep Soufflé kijkt terug op een geslaagd seizoen 2018/2019. Afgelopen maart bracht de groep het stuk Barst ten tonele op de Noordkade in Veghel. Ook dit jaar ligt de regie weer in handen van Hanneke van der Linden uit Veghel. Zij zal dit jaar het nieuwe toneelstuk Hotel Hommelus regisseren.

Hotel Hommelus is een vlotte en bruisend geschreven klucht van Rob van Vliet en José Frehe. Een toneelstuk met veel uitzonderlijke typetjes, waar de toneelgroep al druk voor aan het repeteren is. Het stuk nodigt de spelers uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Gebruik van stem en lichaamshouding zijn in dit blijspel dan ook erg belangrijk om het spel tot leven te laten komen. Hanneke van der Linden, de regisseuse, helpt de spelers door ze uit te dagen en het beste op de planken te kunnen zetten. Zij is dan ook dit jaar weer erg enthousiast over het stuk dat op 26, 27 en 28 maart 2020 op de Noordkade in Veghel te bewonderen zal zijn.

Hotel Hommelus
Hotel Hommelus is het verhaal over twee zussen die een hotel runnen. De zussen Karin en Anita zijn compleet verschillend, wat komische en chaotische taferelen oplevert. Tijdens het blijspel komen verschillende types een bezoek brengen in hun prachtige twee sterren hotel. De gasten en het personeel raken verzeild in onmogelijke situaties met veel humor en verrassende wendingen. Voor de zussen breekt een spannende tijd aan, moeten ze het familiehotel sluiten of mag het geopend blijven? Een avondvullende en hilarische komedie omtrent de perikelen in dit hotel zijn gegarandeerd.

Kaarten
Kijk voor meer informatie over Toneelgroep Soufflé en het reserveren van kaarten voor dit toneelstuk op www.souffle.nl. Hotel Hommelus wordt gespeeld op 26, 27 en 28 maart om 20.00 uur in CHV de Noordkade.

Nieuwe leden
Soufflé, al ruim 30 jaar actief in Veghel, is nog steeds opzoek naar nieuwe leden, vooral heren. Je bent van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen. Durf je je verborgen talenten te laten zien, of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact op via mail.

Meer berichten