Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De band Crazy Cadillac brengt een gevarieerd repertoire met alle 'oldies' uit de hoogtijdagen van de rock-'n'-roll.
De band Crazy Cadillac brengt een gevarieerd repertoire met alle 'oldies' uit de hoogtijdagen van de rock-'n'-roll. (Foto: )

Rock-'n'-roll party met de band Crazy Cadillac

  •   308 keer gelezen

VEGHEL | Op de Noordkade in Veghel is op zondag 8 december om 15.00 uur weer livemuziek. Op het podium van De Afzakkerij staat dan Crazy Cadillac, een zevenkoppige, swingende '50-er jaren' rock-'n'-roll partyband in traditionele bezetting: zang, gitaar, saxofoon, bas en drums.

Daardoor klinkt de rock-'n'-rollmuziek van Crazy Cadillac authentiek, zoals de muziek uit die tijd moet klinken: puur, swingend, sfeervol, soms rauw en altijd voorzien van een flinke dosis plezier en humor. En, er kan zeker weer gedanst worden.

Crazy Cadillac
De band Crazy Cadillac brengt een gevarieerd repertoire met alle 'oldies' uit de hoogtijdagen van de rock-'n'-roll.
Er komt een uitgebreide medley voorbij van herkenbare nummers van onder andere Bill Haley & the Comets, Elvis Pres­ley, Chuck Berry, Dion & the Belmonts, Eddy Cochran, Freddy Bell & the Bellboys en vele anderen.

Vonken
Tijdens ieder optreden van Crazy Cadillac springen de vonken er van af, niet op de laatste plaats door het enthousiasme en plezier waarmee gespeeld wordt.

Toegang
Dus heren, trek je blauwe suèdeschoenen aan en doe een lik brylcreem in je haar en dames haal je petticoat uit de kast, zondag is er rock 'n roll in De Afzakkerij.
De toegang is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Meer berichten