Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Dorpsdeal van de week

Pizza afhalen voor slechts €5,50 bij New York Pizza Veghel

  •   333 keer gelezen

Een pizza afhalen voor slechts €5,50 bij New York Pizza Veghel! Dat is maar liefst 42% korting! New York Pizza staat voor de lekkerste pizza's, pasta's, bijgerechten en desserts. 

Je hebt keuze uit alle pizza's van 25 cm! Ga bijvoorbeeld voor de Double Pepperoni, BBQ Chicken of Hawaï. Maar je kunt natuurlijk ook genieten van de Tandoori Chicken of de Californian Veggie. Bereid je deal eventueel uit met een lekkere garlic bread. Perfect als je geen zin hebt om te koken, maar wel trek hebt in een volwaardige maaltijd!

Bekijk hier alvast alle pizza's waar je uit kunt kiezen.

Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. Hier vind je een grote verscheidenheid verrukkelijke pizza's, overheerlijke pasta's en verrassende bijgerechten.

New York Pizza bezorgt versbereide pizza's, pasta's, salades, bijgerechten en dranken waar je maar wilt. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook zelf afhalen. Onderweg, op je werk, tijdens een filmavondje, er is altijd een reden voor een lekkere pizza.

Je bent van harte welkom bij New York Pizza aan het Stadshuisplein in Veghel.

Koop hier je voucher:
https://www.dorpsdeals.nl/product/pizza-afhalen-voor-slechts-5-50-bij-new-york-pizza-veghel/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

New York Pizza
Stadhuisplein 241
5461 KR Veghel
Website: www.newyorkpizza.nl
Facebook: @NYPveghel

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 16:00 – 22:00 uur
Zaterdag en zondag van 12:00 – 22:00 uur

Meer berichten