Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

PieterBrueghelHuis gehuld in kerstsferen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis nodigt iedereen op zondag 15 december uit voor een uitgebreid kerstprogramma. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur is men welkom voor een sfeervolle ontmoeting met aansluitend een kerstlunch. Na de middag kan men in het huis gemaakte (kerst)producten kopen en is er gelegenheid voor het zelf maken van kerststukjes.

Het PieterBrueghelHuis heet iedereen van harte welkom, in het bijzonder degenen die zich rond de feestdagen een beetje eenzaam en verloren voelen. Vanaf 11.00 uur is er koffie, thee, chocolademelk en iets lekkers.
De kerstlunch wordt door vrijwilligers bereid met door de voedselbank ter beschikking gestelde producten. In verband met de voorbereidingen van de kerstlunch en de kerststukjes is aanmelden gewenst. Dit kan via: 0413-395280 of info@pieterbrueghelhuis.nl.
Met name in de middag worden er allerlei producten verkocht, gemaakt door de leden van de creatieve groepen en het 'Atelier bijzonder ontmoeten'. Onder begeleiding kan men ook zelf kerststukjes maken.
Gedurende de middag zijn er verschillende optredens van groepen of soloartiesten. Er is livemuziek van de muziekgroep 'Ut gu nie van eiges', René Hildesheim vertelt zijn 'alternatieve kerstverhaal', de dames van de groep 'Koffieleuten' maken dolle grappen en er is een 'Zingende Kerstboom'.
De entree is gratis evenals de eerste twee consumpties. Voor de kerstlunch wordt een kleine bijdrage. Voor de overige consumpties en producten vraagt het PieterBrueghelHuis een kleine bijdrage.
Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Meer info via: info@pieterbrueghelhuis.nl.

Meer berichten