Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De winnaars worden bekend gemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari.
De winnaars worden bekend gemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari. (Foto: Sander van der Veen)

Brownies & downieS maakt kans op Foodservice Award

  •   520 keer gelezen

VEGHEL | De genomineerden voor de 'Foodservice Award 2020' verkiezing zijn bekend. Drieëndertig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Brownies & downieS uit Veghel maakt kans op een Foodservice Award 2020. De concurrentie is enorm met onder andere Albert Heijn, La Place en McDonald's. De winnaars worden bekend gemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari.

Albert Heijn, La Place en McDonald's zijn grote kanshebbers voor een 'Foodservice Award'. Zij wisten zich in meerdere categorieën te nomineren. Onder de genomineerden bevinden zich vele franchiseformules, zoals Domino's, Kwalitaria, De Beren Restaurants, HEMA, Bagels & Beans, Délifrance, FEBO, Bakker Bart, Gall&Gall en dus ook Brownies & downieS. De Veghelse lunchketen maakt kans om de categorieprijs Koffie & Lunchrooms te winnen. 

Kwaliteit
In deze tweede editie hebben consumenten ruim 20.000 beoordelingen gegeven met een gemiddelde waardering van een 6.91. De consument geeft bij de beoordeling van zijn favoriete foodservice bedrijf onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment en de service. Van alle aspecten vindt de consument het kwaliteitsaspect het belangrijkst, gevolgd door prijs, winkelgemak en klantvriendelijkheid. Vorig jaar vond de consument het prijsaspect nog het belangrijkst. Het winkelgemak werd het hoogst beoordeeld: dit aspect heeft als gemiddeld eindcijfer een 7.99.

Winnaars
De winnaars worden bekend gemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari. Foodservice bedrijven die een categorieprijs winnen, maken ook kans op de overalltitel. De overallwinnaar is de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen.

Meer berichten