Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
“2PowerWalk is een gezellige actieve bezigheid die goed is voor je conditie.” 2Power-klant Rian.
“2PowerWalk is een gezellige actieve bezigheid die goed is voor je conditie.” 2Power-klant Rian. (Foto: )

Start je jaar goed met 2Power, een vitaal cadeautje voor jezelf

  •   388 keer gelezen

VEGHEL | Met 2Power start je het nieuwe jaar goed. Ga lekker bewegen in Veghel, in een groep of volledig op maat. Elsbeth Slippens-Heuver is als leefstijl- en vitaliteitscoach actief op het gebied van je fysieke vitaliteit. Door je beweging en voeding onder de loep te nemen kun je met (kleine) veranderingen vitaler worden. Kortom een cadeautje voor jezelf.

Wil je graag een trainingsplan op maat ontvangen zodat je heel gericht kan werken aan je lichaam? Dan kun je daarvoor terecht bij 2Power. Je kan met dit plan zelf aan de slag of in combinatie met begeleiding.

Groep
De groepstrainingen in Veghel zijn een groot succes. Je kan je nu inschrijven voor de trainingen van januari tot Carnaval. Een mooie manier om kennis te maken met deze vorm van bewegen. Maandagochtend is er krachttraining. Om 08.30 uur lekker buiten trainen in de speeltuin van de Vijverwijk. Maandagavond (19.00 uur) en dinsdagochtend (09.00 uur) zijn er PowerWalk trainingen. PowerWalk is een manier van sportief wandelen waarbij je je hele lichaam gebruikt en is voor iedereen geschikt. Er zijn twee groepen waarbij het tempo bepalend is voor de groepskeuze.

Trainen
Meer informatie is te vinden: www.2power.nl. Meld je voor de kerst aan via de website voor de data waarop jij wil komen trainen. Heb je vragen dan kun je altijd met Elsbeth contact opnemen via info@2power.nl of 0616082363.

Meer berichten