De mannen van Släpstick waren vorig seizoen onderdeel van de opening van de Grote Zaal.
De mannen van Släpstick waren vorig seizoen onderdeel van de opening van de Grote Zaal.

Wëreldbänd met A Very Släpstick Christmas

Algemeen 382 keer gelezen

VEGHEL | De voorstelling A Very Släpstick Christmas is op donderdag 19 december te zien in theater De Blauwe Kei. Muziektheatergroep Släpstick, voorheen De Wëreldbänd, presenteert een bijzondere en hilarische kerstshow met kerstachtige karakters en sketches voor jong en oud. A Very Släpstick Christmas is om 20.15 uur te zien in de Grote Zaal.

De mannen van Släpstick waren vorig seizoen onderdeel van de officiële opening van de Grote Zaal van theater De Blauwe Kei. Dit seizoen staan ze in dezelfde zaal, maar nu met een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches, feestelijke muziek, nostalgie en door glühwein gevoede hilariteit.
Heeft de Grinch Chaplin's snor gestolen? Hoeveel trombones kan de kerstman op zin kin laten balanceren? En wie jongleert er het beste met oliebollen? Een voorstelling waarbij de hele familie de mooiste tijd van het jaar beleeft.

Clownerie
Op 16 oktober mocht Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst nemen voor Beste Comedyartiest. De jury zei over Släpstick dat het gezelschap 'alle disciplines verenigt: humor, acrobatiek, prachtige muziek, clownerie en interactie met het publiek'.

Reserveren
Kaarten voor Släpstick kosten 23.50 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant