Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Op 14 en 15 december kun je extra genieten op de Noordkade.
Op 14 en 15 december kun je extra genieten op de Noordkade. (Foto: photosbysander)

Kom proeven, inspiratie opdoen en genieten tijdens kerstevent

  •   592 keer gelezen

VEGHEL | Met de feestdagen voor de deur hult de Noordkade zich heel de maand december in kerstsferen. Op 14 en 15 december kun je extra genieten op de Noordkade.

Kom proeven, kom inspiratie opdoen, kom genieten van alles wat de Noordkade te bieden heeft. Zo zijn er kerst-proeverijen, een levende kerststal en is er live muziek en entertainment. Je kunt onder begeleiding een kerststuk maken, er zijn kerstpakketten te koop én er is een speciale kerstwensboom.

Naast alle speciale feestelijkheden in het weekend van 14 en 15 december biedt de Noordkade nog meer. Zo draaien er bijvoorbeeld kerstflims in de bioscoop Industry, zijn er voorstellingen in theater de Blauwe Kei en is er nog meer live muziek te horen in de Afzakkerij.
Kom 14 en 15 december gezellig naar de Noordkade en ervaar samen met de ondernemers op de Noordkade de voorpret van Kerst. Tijden: reguliere openingstijden van de ondernemers in de Proeffabriek, onderdeel van de Noordkade.

Kerstwensboom
Ook dit jaar kun je weer een wens doen voor een dierbare. Bij Kookkunst Tinks en Noord Coffee Roasters kun je een wenskaart invullen en inleveren. Doe een wens voor een ander, wie weet wordt jouw wens geloot en ontvangt jouw ontvanger een leuk cadeau. Het cadeau kan afwijken van de omschreven wens en wordt samengesteld door de bewoners van de Noordkade.

Voor meer info: www.noordkade-agenda.nl en www.chvnoordkade.nl.

Meer berichten