Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Sfeervolle winterwandeling De Watersteeg voor jong en oud

  •   228 keer gelezen

VEGHEL | Alweer voor het vijfde jaar houdt de Stichting Vrienden van De Watersteeg, in samenwerking met het team Welzijn, een winterwandeling op zaterdag 14 december voor jong en oud.

De wandeling, van zo'n 3,5 km in wijk de Bunders, voert langs een route die door aanwonenden zoveel mogelijk in kerstsfeer wordt gebracht en waar muzikanten van zich laten horen. Kinderen krijgen bij de start een eigen lampje mee in de vorm van een (veilig) brandende lampion. Onderweg kunnen zij bij de vuurkorf marshmallows roosteren. De sfeervolle route is met een goed beschreven plattegrond zelfstandig te wandelen en voert naar de stal waar Jozef en Maria trots het pasgeboren kindje zullen tonen.
Daarna zijn wandelaars van harte welkom in het restaurant van de Watersteeg om te genieten van een glaasje glühwein of warme chocomelk met iets lekkers. Uiteraard is de kerstman, maar óók een levende kerstboom, van de partij.

Vertrekpunt
Deelname aan de wandeling is gratis; een donatie voor de Stichting Vrienden van de Watersteeg wordt op prijs gesteld. De wandeling vertrekt tussen 18.30 uur en 19.00 uur vanaf De Watersteeg, Reigerdonk 37 in Veghel.

Meer berichten