Nieuwe generatie aan het roer bij Eethuis De Reiger [+ speciale De Reiger krant] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Jeroen en Mike zijn allebei trots en blij met het eindresultaat.
Jeroen en Mike zijn allebei trots en blij met het eindresultaat.
+ speciale De Reiger krant

Nieuwe generatie aan het roer bij Eethuis De Reiger

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Na ruim 37 jaar dragen Anja en Joop Versantvoort van Eethuis De Reiger het stokje over aan hun zoon Mike. Het echtpaar heeft al die jaren keihard gewerkt, maar nu is het tijd om het wat rustiger aan te doen. Mike is vanaf 1 januari de nieuwe eigenaar van het Zijtaartse familiebedrijf. Ook zijn broer Kevin gaat een belangrijke rol spelen.

Om deze overname in stijl te vieren, heeft de Stadskrant Veghel samen met De Reiger een speciale krant gemaakt. Daarin komen onder andere Joop, Anja, Mike, Kevin en chefkok Remco aan het woord. Maar ook gasten en klanten doen hun verhaal.

Trots
Bladmanager Jeroen van der Horst ging dinsdag op bezoek in Zijtaart om een speciale magazine versie van de krant persoonlijk aan Mike te overhandigen. "Ik ben trots op het eindresultaat. Het is een fraai resultaat van een fijne samenwerking", aldus Jeroen. Woorden waar Mike zich graag bij aansluit. 

Online
De speciale  'De Reiger editie' wordt verspreid samen met de Stadskrant Veghel. Het eindresultaat is ook online te bekijken. 

Meer berichten