Afbeelding

Twee minimale zeges voor Geel-Zwart

Sport 365 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 speelde afgelopen zondag in Oisterwijk twee zaalwedstrijden. Ze wonnen twee keer met 1-0, eerst van Etten-Leur en daarna van Hopbel. 

De organisatie stond meteen goed en iedereen was scherp. Etten-Leur Dames 1 kwam niet door de Veghelse defensie heen. In de laatste seconde van de eerste helft wist Eva Boerdonk het doel te treffen en dus ging Geel-Zwart met een voorsprong de tweede helft in. De Veghelse hockeysters speelden in het tweede bedrijf iets beter, maar ze kwamen niet tot scoren. Het bleef 1-0 en daarmee gingen de eerste drie punten mee naar Veghel.

Marloes van Roosmalen
Daarna nam Geel-Zwart het op tegen Hopbel. Weer stonden de Veghelse hockeysters goed en speelden ze sterk. Hopbel had niks te vertellen. Scoren bleek echter een probleem. Uiteindelijk kwamen de Veghelse dames toch op voorsprong na een mooie solo van Marloes van Roosmalen. Na rust veranderde er qua spelbeeld niet veel. Geel-Zwart creëerde te weinig en kon niet verder uitlopen. Wel gingen ook deze drie punten mee naar Veghel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant