Kerstwensboom van Ladies' Circle 41 de Leijgraaf

Algemeen 491 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | Dit jaar organiseren de dames van Ladies' Circle 41 de Leijgraaf voor de tiende keer de 'Kerstwensboomactie', een regionale actie voor kinderen door kinderen. "Samen met elf scholen en drie bedrijven hopen wij minder bedeelde kinderen uit onze regio met Kerst een cadeautje te geven. Ook dit jaar hopen we dat we zoveel mogelijk kinderen hierdoor een mooie Kerst bezorgen", laten de dames van Ladies' Circle 41 weten.

Wanneer de scholen in kerstsfeer worden gebracht, zorgen zij ervoor dat er in de kerstbomen kerstversieringen hangen met een kaartje eraan. Op dit kaartje staat de leeftijd aangegeven van een jongen of meisje voor wie het extra bijzonder is om met Kerst een cadeautje te krijgen. De kinderen op school halen een kerstversiering uit de boom, kopen met hun ouders een cadeautje en leggen dat terug onder de kerstboom op school. Ook bij de bedrijven worden de bomen met kerstversieringen gezet en ook hier zijn de medewerkers enthousiast om hun bijdrage te leveren aan deze actie. "Natuurlijk hopen we dat ook dit jaar weer alle kerstversieringen met kaartjes uit de bomen worden gehaald en dat er veel cadeautjes onder de kerstbomen liggen."

Ladies' Circle de Leijgraaf verzamelt alle cadeautjes, zij zorgen dat deze bij de goede doelen terecht komen die de cadeautjes voor Kerst bij de gezinnen bezorgen. "Dit jaar hebben we een flinke aanvraag vanuit de goede doelen van meer dan 1300 cadeautjes. We gaan ons samen met de scholen en bedrijven inzetten om dit geweldige aantal te halen, zodat we de Kerst van al deze kinderen wat meer kleur geven", aldus de ladies.

In Veghel doen Tuimelaar, Uilenbrink, Maria ter Heide en de Bernadette mee. In Heeswijk-Dinther De Bolderik.

Mocht men een (financiële) sponsoring willen doen, dat is meer dan welkom.
Voor meer informatie: lc41@ladiescircle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant