Deze winkel staat er op het spel.
Deze winkel staat er op het spel.

Ondernemer met beste idee 'wint een winkel': 'Alles mag'

Centrum 1.696 keer gelezen

VEGHEL | Centrummanagement Veghel geeft samen met een pandeigenaar uit de Molenwieken (naast McFlex Servicepoint) een half jaar een gratis winkelpand (60m2) weg. De ondernemer(s) met het beste idee mag gratis een half jaar zijn intrek nemen in het leegstaande pand in het Veghelse centrum. "Alles kan en mag", aldus Dirk Lammers, centrummanager Veghel. Meedoen kan tot en met 31 december 2019.

Er zijn tot nu toe een aantal initiatieven binnengekomen. Denk aan een winkelconcept op het gebied van baby- en kinderspulletjes. Allemaal handgemaakte spullen en een goochelaarwinkel met goocheltrucs en workshops voor goochelaars. Een broodjeszaak voor mensen met een kleine beurs is ook voorbijgekomen. Deels komen de deelnemers uit Veghel zelf, maar ook van daarbuiten.
Naast de gratis winkelruimte biedt Rabobank Uden-Veghel de winnaar begeleiding aan. Stadskrant Veghel stelt een mediapakket beschikbaar ter waarde van 2.500 euro.

Pitchen
Via de website www.cmveghel.nl kan worden ingeschreven. In januari worden de drie beste ideeën bekend gemaakt. Zij mogen hun idee pitchen. In februari volgt de bekendmaking van de winnaar, zodat in het voorjaar van 2020 kan worden gestart met de winkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant