Skunk pakt punt tegen koploper Sliedrecht sport. (foto: Theo de Vrede)

Skunk pakt punt tegen koploper

Sport 172 keer gelezen

VEGHEL | Na de nederlaag tegen Taurus moest Skunk afgelopen zaterdag aantreden tegen koploper Sliedrecht sport. Als enig spelend thuisteam was sporthal de Bunders toch redelijk gevuld. Skunk kon in de derde set aanhaken maar was in de overige sets niet bij machten het de koploper moeilijker te maken. Setstanden: 19-25, 22-25, 26-24, 10-25

Sliedrecht begon serverend ontzettend sterk, harde sprongservices werden afgewisseld met strakke floats. Dit in combinatie met een ontzettend snel spel zorgde voor een kansloos Skunk in de eerste set. In de tweede set kon Skunk even een kleine voorsprong pakken, een zeer sterk aanvallende middenaanvaller kon er echter voor zorgen dat de Veghelse heren wederom een setverlies moesten incasseren. De derde set leek dezelfde kant op te gaan. Een ruime achterstand aan het eind van de set kon door een goede serviceserie echter worden ingehaald, enkele mazzeltjes van de scheidsrechter zorgden voor een verrassing: setwinst. In set vier tapte Sliedrecht sport uit een ander vaatje. De Veghelaren kregen geen grip op het sterk serverend Sliedrecht en waren kansloos. Ondanks verlies kan Skunk tevreden terugkijken op deze wedstrijd.