In de indoor 'jungle' van Monkey Town Veghel kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen.
In de indoor 'jungle' van Monkey Town Veghel kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen.

Monkey Town Veghel bestaat vijf jaar

Zakelijk 1.615 keer gelezen

VEGHEL | Monkey Town Veghel viert feest! Het indoorspeelparadijs streek vijf jaar geleden neer op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel en is sindsdien een populair uitje voor kinderen.

Op vrijdag 20 december opende Monkey Town Veghel precies 5 jaar geleden de deuren. "We hebben destijds de tennishal die er zat omgetoverd tot een groot indoor speelparadijs", vertelt Mark Moezelaar van Monkey Town Veghel. In de indoor 'jungle' kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen. Zo zijn er meerdere glijbanen, klimrekken, tunnels en springkussens. Het speeldomein, dat 3500 vierkante meter telt, is een paar keer onder handen genomen. Mark: "Twee jaar geleden hebben we een lasergame als extra activiteit geopend. Onlangs hebben we bij het speeltoestel een nieuwe klimwand gebouwd en het meer in junglesferen gebracht." Dat is niet het enige wat recent is aangepakt. Ook de menukaart is uitgebreid met gezondere producten. Onder meer heerlijke snackgroentes en een bananenvegantaart prijken sinds kort op de menukaart. Naast de talloze kinderen mag Monkey Town ook veel ouders, opa's en oma's verwelkomen. "Vriendengroepen met kinderen spreken hier af. Het is voor ouders een ontmoetingsplek. De kinderen kunnen lekker spelen en de ouders of opa's en oma's genieten van een kopje koffie." Monkey Town Veghel blijft zich vernieuwen. "Dat blijven we altijd doen. We blijven volop bezig en zitten absoluut niet stil", besluit Mark.

Kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie is er van alles te beleven in Monkey Town Veghel. Op Tweede kerstdag, donderdag 26 december, is Monkey Town Veghel extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag 27 december en donderdag 2 januari is er om 13.30 uur een kinderdisco met DJ Blijwijn. Op zondag 29 december om 10.30 uur kun je ontbijten met Oehlie. Vrijdag 3 januari om 13.30 uur staat de Mad Science Vuur&IJS show op het programma. Op zondag 5 januari kunnen kinderen tijdens een meet & greet Paw Patrol, Sporderman en Olaf ontmoeten.

Openingstijden
Monkey Town Veghel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Doordeweeks van 9.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Entreeprijzen: 4,95 euro peutertarief (1 tot 4 jaar), alleen geldig op dinsdag tot vrijdag bij binnenkomst voor 11.30 uur. Niet geldig in de schoolvakanties en op feestdagen. 7,95 euro entree (1 tot 14 jaar). Ook kan er gekozen worden voor het aanschaffen van een tien rittenkaart voor 59 euro. Begeleiding vanaf 18 jaar is gratis. Meer info op: www.monkeytown.eu/veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant