Afbeelding

Prins Teun d'n Urste heerser van 't Piererijk

Carnaval Carnaval 1.492 keer gelezen

VORSTENBOSCH | De organisatie van 'Vorstenbosch 'Kwist' onthulde op zaterdag 4 januari op spectaculaire wijze de 53ste Prins van 'De Piereslikkers'. In 2020 regeert Prins Teun d'n Urste in Vorstenbosch. 

Teun Geenen, een geboren en getogen Vorstenbosschenaar, is één van de jongste heersers die Vorstenbosch ooit gekend heeft. Hij is 23 jaar jong, zoon van Ton en Rita en broer van Wouter en Max. Teun timmert flink aan de zelfstandige weg onder de naam 'Geenen timmerwerken'. Hij heeft grote ambities en studeert daarom op dit moment werkvoorbereiding en uitvoering.

In Vorstenbosch is hij een graag gezien persoon en zeer actief in het sport- en verenigingsleven. Voetballen in het 'Vijfde' van Voetbalvereniging Vorstenbossche Boys. Daarnaast is hij ook veel te vinden bij 'De Roets' aan de Tipweg om zijn vrienden te helpen bij Stichting Jong Nederland. Hierdoor is hij ook erg bekend onder de jonge kinderen van Vorstenbosch.

De energieke en actieve Prins houdt wel van gezelligheid en gaat elk weekend graag naar het café of een festival met vrienden en kennissen. Hij staat te popelen om er een grandioos carnavalsfeest van te maken, met als leus 'Bal met Carnaval, doar hamer ik op!'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant