Afbeelding

Nieuw bedrijfspand Jess Dakwerken

Zakelijk 3.303 keer gelezen

VEGHEL | Jess Dakwerken heeft afgelopen zaterdag haar nieuwe bedrijfspand aan de Amert 201 in Veghel feestelijk geopend. Dit gebeurde in aanwezigheid van veel vrienden, familie en relaties.

Jess Dakwerken is gespecialiseerd in platte daken, lood- en zinkwerk en is inmiddels een begrip in de regio. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren, bedrijven en VvE's. Voorheen was Jess Dakwerken gevestigd in een ander pand aan de Amert, maar dat pand bleek al snel te klein te zijn. Daarom werd in september 2019 dit nieuwe pand aangekocht.

Toekomst
Gedurende de laatste vier maanden is er ontzettend hard gewerkt en onderging het pand een grote renovatie, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenkant. Het resultaat mag er zijn: het pand heeft nu een frisse uitstraling en is van alle gemakken voorzien. De loods is geheel voorzien van nieuwe zwarte beplating waar met grote letters het logo op prijkt, het kan voorbijgangers niet ontgaan dat Jess Dakwerken hier gevestigd is.
Naast de grote bedrijfsloods beschikt het pand over twee kantoren waarvan er één wordt verhuurd, het andere wordt door eigenaar Jess Willemsen zelf gebruikt. Al met al zijn ze bij Jess Dakwerken met dit nieuwe bedrijfspand helemaal klaar voor de toekomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant