Het paviljoen van De Krekel werd de afgelopen weken onder handen genomen.
Het paviljoen van De Krekel werd de afgelopen weken onder handen genomen.

Metamorfose voor paviljoen tennis en padel De Krekel

Algemeen 739 keer gelezen

MARIAHEIDE | De afgelopen weken ging letterlijk de bezem door het Paviljoen van Tennis & Padel De Krekel. Met man en macht is er gewerkt om het paviljoen aan te passen aan de eisen van deze tijd. Ook de keuken en een deel van de buitenboel werden stevig onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn.

Eigenaar Hanneke Ketelaars verruilde afgelopen weken regelmatig haar tennisoutfit, om ook zelf hoog op een keukentrapje mee te helpen met de stoere mannen van Topdeal plaza uit Uden, welke in korte tijd een ware metamorfose heeft weten te realiseren binnen het tennis en padel Paviljoen De Krekel. Van het plafond tot de vloer, alles werd in snel tempo gestript. Tijdens de ingreep bleef het paviljoen toegankelijk voor de sportieve bezoekers van De Krekel.
Huiskamer
Na de grote opknapbeurt rijst echter wel de vraag, is het nu een moderne sportkantine, een café of toch gewoon het paviljoen gebleven? Hanneke zelf noemt het 'de huiskamer'.
Het buitenterras voor de padelbanen is nu geheel voorzien van een luifel, waaronder spelers kunnen pauzeren en altijd behaaglijk en droog zitten.
Binnen is het gehele plafond en verlichting vernieuwd, de wanden opnieuw bekleed en voorzien van nieuw horecameubilair, de grotere bar met led-sfeerverlichting is de eyecatcher bij binnenkomst.

Adres
Tennis & Padel De Krekel, is gevestigd aan De Pastoor van Harenstraat 81 in Mariaheide. De Krekel beschikt naast een tennishal, over elf grastennisbanen en twee padelbanen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant