De rol van Doornroosje wordt gespeeld door Sita.
De rol van Doornroosje wordt gespeeld door Sita.

Feeërieke familievoorstelling te zien in de Blauwe Kei

Kunst en cultuur 429 keer gelezen

VEGHEL | Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 120.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Op zondag 12 januari is de feeërieke familievoorstelling te zien in Theater de Blauwe Kei in Veghel.

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.
In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus en Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren en brullen.

Kom verkleed
De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater.
Kaartjes voor de voorstelling op zondag 12 januari om 11.00 uur kosten 19.50 euro. Reserveringen: www.blauwekei.nl of via 0413-342555.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant