Jumbo Foodmarkt tijdelijk dicht in verband met een verbouwing.
Jumbo Foodmarkt tijdelijk dicht in verband met een verbouwing.

Flinke verbouwing Jumbo Foodmarkt, winkel tijdelijk dicht

Algemeen 8.757 keer gelezen

VEGHEL | De Jumbo Foodmarkt wordt volgende week grondig verbouwd. Daarom gaat de supermarkt op de Noordkade in Veghel zondag 12 januari om 17.00 uur dicht. Vrijdag 17 januari om 08.00 uur zijn de klanten weer welkom. In een relatief kort tijdsbestek wordt er veel veranderd in de winkel.

De indeling van de winkel wordt anders. Producten komen in andere schappen te liggen en het assortiment wordt flink uitgebreid. "Er komt een verse salade- en olijvenbar, er worden meer dan honderd speciaal bieren toegevoegd aan ons aanbod, er komen meer vega én veganproducten in de winkel te liggen, verse noten en het brood- en banketassortiment wordt een stuk uitgebreider. Verder doet een breed assortiment La Place producten hun intrede in de winkel", laten filiaalmanagers Michael Klaassen en Patrick van Gorkum weten. Klanten kunnen vanaf vrijdag hun zoektocht in de Jumbo Foodmarkt starten. 

Foodcafé
Het Foodcafé is al dicht en krijgt een flinke upgrade. Zo komt er een verdieping bovenop en gaat het aantal zitplaatsen van ongeveer 100 naar 315.
Het Jumbo Pick Up Point blijft tijdens de verbouwing in gebruik. 

Lees meer over de verbouwing in de Stadskrant Veghel van woensdag 15 januari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant