Afbeelding

Naomi en Dani zijn het Jeugd Boerenbruidspaar

Carnaval Carnaval 1.329 keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar zijn Naomi Driessen en Dani Claassens het Jeugd Boerenbruidspaar van 2020. Tijdens de Jeugdhofzitting op 11 januari zijn ze in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor. Op dinsdag 25 februari worden ze 'Vrienden voor het leven'. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16.30 uur.

"Ik ben Naomi en ben 9 jaar. Samen met mijn moeder Danielle en mijn zusje Chloe wonen we op de Leest. Ik zit op basisschool Bernadette in groep 5. Ik speel saxofoon en zit bij de reddingsbrigade. Ik ben er trots op dat ik samen met Dani het Jeugd Boerenbruidspaar van Kuussegat ben. We gaan er een super carnaval van maken. Voor mij is het ook speciaal dat mijn tante Selena bij de Tussengroep van de Dansmariekes zit", aldus Naomi Driessen.

Dani Claassens vult aan: "Ik ben Dani en ben 9 jaar. Ik woon samen met mijn vader Frank, mijn moeder Dayenne en zusje Janna op de Leest. Ik zit op SBO De Wissel in groep M1. Van auto's en de Formule 1 ben ik enorm gek, vooral van Max Verstappen. Fietcrossen is mijn grote hobby. Ik vind het leuk en heel erg spannend om samen met Naomi het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn. We gaan vast en zeker veel plezier hebben."

Jeugdboerenbruiloft
Dinsdag 25 februari 2020 worden Naomi en Dani 'Vriendjes voor het leven'. De receptie is in zaal Het Magazijn op de Noordkade in Veghel. De ingang is via De Malerij aan de waterkant. Je kan er ook de hele dag bij zijn. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Kaarten kosten 12.50 euro voor volwassenen en 6.50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant