Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Voor Josan is het de eerste keer dat ze een foto instuurde.
Voor Josan is het de eerste keer dat ze een foto instuurde. (Foto: Stories by Josan)

Stories by Josan genomineerd voor Bruidsfoto Award

  •   keer gelezen

VEGHEL | De nominatie van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2020 zijn op 13 januari bekendgemaakt. Josan van den Broek uit Veghel is genomineerd in de categorie Getting Ready.

Uit ruim 1250 inzendingen koos de vakjury 80 foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16de keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto's genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto's zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Eerste jaar
Voor Josan is het de eerste keer dat ze een foto instuurde. Voor de Veghelse fotografe is het een prachtige afsluiting van haar eerste jaar als bruidsfotograaf. "Het is de kers op de taart en een dikke dank je wel aan al mijn bruidsparen die me het vertrouwen gaven en me zo dichtbij lieten komen dat ik dit soort beelden kan maken. Helemaal te gek", vertelt ze. 

Publieksprijzen
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan. Tot 1 mei 2020 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's via www.bruidsfotoaward.nl
Op 11 mei worden de winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020.

Doel Bruidsfoto Award
De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.

Meer berichten