Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Ad, Ineke en Anne van der Sanden, Lotte Miegielsen, Tom Huberts, Sjan en Harrie Geenen.
Ad, Ineke en Anne van der Sanden, Lotte Miegielsen, Tom Huberts, Sjan en Harrie Geenen. (Foto: )

'Opgeven is geen optie' in de aanloop naar Alpe d'HuZes

  •   keer gelezen

VORSTENBOSCH | Op 4 juni 2020 gaan Ineke, Ad, Anne, Lotte, Tom, Sjan en Harrie, de mooie beklimming maken tijdens het bijzondere event Alpe d'HuZes. Alpe d'HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d'Huez onder het motto 'opgeven is geen optie'.

"Om zoveel mogelijk geld op te halen gaan wij een aantal leuke dingen organiseren. Allereerst het Goede Doelen Fest 3.0. De derde editie van dit feest vindt plaats op 17 en 18 januari 2020 in de gezellige schuur op Watersteeg 20 in Vorstenbosch", laat het team uit Vorstenbosch weten. Tijdens het evenement kunnen de gasten van 20.00 uur tot 01.00 uur genieten van livemuziek mogelijk gemaakt door: Stormz en Yellow Pants en dj's namelijk, de Allstarz. Licht en geluid wordt verzorgd door Foursound om er weer een mooi feest van te maken. De tickets zijn 30 euro per stuk per avond, maar als je graag twee avonden komt feesten dan kun je een combiticket bemachtigen voor 50 euro. Voor dit bedrag doneer je automatisch voor het goede doel en kan er onbeperkt gedronken worden. Tickets zijn online verkrijgbaar via de Facebooksite 'Goede Doelen Fest 3.0 – Alpe d'HuZes 2020' en zijn ook verkrijgbaar in de kantine bij de Vorstenbosche Boys.

Dienstenveiling
Ten tweede wordt er op 17 mei 2020 de Dienstenveiling georganiseerd in de kantine van de Vorstenbosche boys. Vanaf 17.00 uur worden de leukste, gekste en creatiefste diensten en kavels geveild. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de tweede editie van de Dienstenveiling zal er ook weer een leuke wedstrijd van 'Schijt je Rijk' plaatsvinden. Het voetbalveld wordt weer opgedeeld in vakjes en wie weet schijt de koe wel op jouw vakje en win je een leuke prijs. De kosten zijn 2 euro per vakje en ook hiermee steun je het goede doel.

"Via de Facebookpagina kun je ons sowieso volgen welke dingen we ondernemen om zoveel mogelijk geld in te zamelen en hoe wij ons voorbereiden op de mooie beklimming op 4 juni 2020. Want opgeven is geen optie", aldus Ineke, Ad, Anne, Lotte, Tom, Sjan en Harrie.

Meer berichten