Tom Jacobs (r) is gebrand op een zege voor zijn team
Tom Jacobs (r) is gebrand op een zege voor zijn team Foto: Peter Kuijpers

3D: Handel haalt zondag in tegen Margriet

Voetbal 803 keer gelezen

In 3D is dit de enige wedstrijd die nog open stond. We kunnen dus met een gerust hart stellen dat de teams in deze klasse keurig op schema liggen. Ook heeft de KNVB uitspraak gedaan betreffende het staken van het duel Helmondia – RKPVV die overigens weer veel discussie opleverde. De strafcommissie heeft géén straffen uitgedeeld en de 2-2 stand bij staken als eindstand aangenomen. Of het fysiek benaderen van de jonge scheidsrechter Brian Versteegh, die hierdoor ten val kwam, met hetzelfde 'oefening van berouw' werd afgedaan is niet bekend. Helmondia en RKPVV voeren nu nek-aan-nek de ranglijst aan. Zondag in Handel wordt er gevoetbald. Handel - Margriet is een heerlijk affiche om 2020 mee te beginnen

Door: Peter Kuijpers

De wedstrijd werd voor de eerste keer afgelast op 15 december, de laatste speeldag van de competitie in 2019. Eveneens ging het inhaalduel een week later opnieuw niet door. Poging nummer drie volgt aanstaande zondag ijs en regende dienende. Trainer Tom Jacobs zijn contractverlenging bleef lang uit. Begin deze maand ging de kogel toch door de Handelse kerk en zette Jacobs zijn krabbel onder een vierde seizoen op D'n Eikenwal in Handel. Op het lijstje van trainersmutaties in 3D is FC Schadewijk met trainer Gaby Kuijpers nog de enige openstaande post. Bij Excellent tekende onlangs John Janssen eveneens bij.


Trainer Maarten van Vugt zondag naar 'Bedevaartsoord'  Handel 

Eikenwal
Handel week wat de winterstand betreft niet af van de afgelopen twee seizoenen waar met exact hetzelfde puntenaantal van 12 de Kerst werd bereikt. Wel liep de ploeg steeds opvallend veel wedstrijden achter dat is er nu maar één die zondag ingelost kan worden. Ondanks de winterstop toch nog een paar pijntjes bij de ploeg uit Handel waar een overwinning meer dan gewenst is. Voor trainer Maarten van Vugt van Margriet is het de eerste keer dat hij tegen Handel speelt. De trainer uit Berghem is naar zijn zeggen ook nog nooit op den Eikenwal geweest. Donderdag volgt voor de Ossenaren eerst het thuisduel voor de beker tegen Someren uit de tweede klasse F Zuid-1. Zondag zien de twee teams elkaar waar scheidsrechter Bos om 14.30 uur voor aanvang fluit.

Programma voor zondag
Handel -Margriet

Stand
1.SC Helmondia 12-24
2.RKPVV 12-24
3.FC Schadewijk 12-21
4.Boekel Sport 12-19
5.Den Dungen 12-19
6.Margriet 11-18
7.Excellent 12-18
8.Nijnsel/TVE 12-17
9.Nooit Gedacht 12-17
10.Schijndel/De Wit 12-15
11.Handel 11-12
12.BMC 12-9
13.Avanti'31 12-7
14.SCG'18 12-7

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant