Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Blijdschap bij team Brownies&downieS.
Blijdschap bij team Brownies&downieS.

Brownies&downieS wint 'grammy van de horeca'

  •   keer gelezen

VEGHEL | Brownies&downieS werd op de Horecava in de Rai Amsterdam verkozen tot grote winnaar van de Foodservice Award 2020. Met een 8.14 als eindcijfers bleek de bijzondere lunchroomketen het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument en daarmee overall winnaar van de verkiezing.

"Dit is een droom die uitkomt, wij noemen de Foodservice Award op kantoor altijd de grammy's van de horeca", aldus Philip Christiaans, Formule Manager bij Brownies&downieS. "Als je het lijstje ziet van de bedrijven die hebben deelgenomen aan de verkiezing, dan is het bizar dat wij als overall winnaar zijn gekozen. Het allermooiste is dat deze verkiezing niet door een vakjury wordt beoordeeld, maar door onze gasten."

Hoog cijfer
In totaal zijn er meer dan 20.000 beoordelingen gegeven door de gasten van alle deelnemers. Uiteindelijk scoorde Brownies&downieS een hoog cijfer op de klanttevredenheid, met een 9.04. "In eerste instantie werd de winnaar van de categorie koffie en lunch bekend gemaakt, waarin we het op mochten nemen tegen Bagels&Beans, Délifrance en Starbucks. Toen we als categorie winnaar werden gekozen, kregen we steeds meer hoop dat we uiteindelijk ook tot overall winnaar werden gekroond," vertelt Philip.

Bijzondere medewerkers
De ambities van Brownies&downieS zijn om de komende jaren in Nederland door te groeien naar 75 vestigingen met een landelijke dekking. "Dit is een mooie uitdaging voor ons, maar daarnaast bekijken we ook steeds meer de mogelijkheden in andere markten. Wij denken dat het concept erg geschikt is om in meerdere markten actief te zijn, denk aan scholen, bedrijfsrestaurants en retail. De komende periode gaan we deze opties rustig onderzoeken, met als uiteindelijk doel nog meer bijzondere medewerkers van een werkplek te kunnen voorzien. Ik denk dat 2020 wederom een fantastisch jaar gaat worden voor onze organisatie", besluit Philip.

Meer berichten