Vorstenbossche Boys.
Vorstenbossche Boys.

4F: Leuk inhaalprogramma om 2020 mee te beginnen

Voetbal 759 keer gelezen

De tweede competitiehelft gaat in de vierde klasse F komende zondag van start met vier inhaalduels. 

RKKSV - Avesteyn
Avesteyn mag geen fout maken op bezoek bij RKKSV. Als ze winnen, dan verkleinen ze het gat met koploper Nulandia tot 1 punt. Trainer Hugo van Sande: "Het tweede deel van de competitie begint weer en de start is altijd belangrijk. Hopelijk komen we goed uit de winterstop. De wedstrijd zal hopelijk doorgaan, want hij is al tweemaal afgelast. Ik verwacht twee teams die er vol voor gaan. We zijn aan onze stand verplicht deze wedstrijd te winnen maar dat zal nog niet zo eenvoudig zijn. De voorbereiding was kort maar daar heeft RKKSV ook last van. We zijn fit en compleet, dus laat het tweede deel van de competitie maar komen."

Vorstenbossche Boys - Boxtel
Het veld in Vorstenbosch ligt er al niet te top bij. Laten we wel hopen dat Vorstenbossche Boys en Boxtel zondag in actie komen. Trainer Dennis Meier heeft in ieder geval zin om verder te bouwen aan de ontwikkeling van de jonge spelersgroep. "Ik speel het liefst zoveel mogelijk wedstrijden. Tegen wie we spelen maakt me eerlijk gezegd niet zoveel uit. We zijn vooral bezig met onze eigen leerprocessen. Ik leef van wedstrijd naar wedstrijd. Daarin zie ik hele mooie dingen gebeuren, maar ook nog fases waarin we laten zien dat we nog heel veel moeten leren. De stap van jeugd naar senioren is voor sommigen best groot. Met geduld, vallen en opstaan, en vasthouden aan onze speelwijze, heb ik er alle vertrouwen in dat we nog mooie dingen kunnen laten zien dit seizoen."

VCB - Boskant
VCB is voor Boskant een onbekende tegenstander. Trainer Sander Janssen heeft een fitte groep en hij denkt dat zijn mannen klaar zijn voor de tweede seizoenshelft. "Over de eerste seizoenshelft ben ik gematigd tevreden. Ik vind dat we soms resoluter mogen zijn en meer killersmentaliteit mogen laten zien om een voorsprong uit te bouwen en/of vast te houden. Voetballend is het nog te wisselvallig, dit moet er de komende maanden uit."

Vierde klasse F:
1. Nulandia 12-32
2. Avesteyn 11-28
3. Boxtel 11-25
4. VOW 12-22
5. Wilhelmina 12-21
6. SC Elshout 12-18
7. Boskant 11-16
8. WEC 12-16
9. Essche Boys 12-14
10. RKKSV 11-10
11. Vorstenbossche Boys 11-9
12. OSC'45 11-8
13. VCB 11-5
14. HHC'09 11-3

Vorstenbossche Boys - Boxtel
RKKSV - Avesteyn
VCB - Boskant
HHC'09 - OSC'45

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant