SCMH verloor met miniem verschil van Flamingo's

Verlies voor De Korfrakkers en SCMH

Sport 381 keer gelezen

GEFFEN | Na de behaalde punten van vorige week hadden de Erpse dames er weer zin. Verdedigend stonden ze 'steady' en De Korfrakkers kwam snel op een 0-2 voorsprong. Maar even zo snel draaide het om en kwam Be Quick op voorsprong. De Korfrakkers kon de voorsprong niet terug pakken en men ging met 11-8 in Nulands voordeel de rust in.

In de tweede helft kwam pas na 9 minuten een score voor Be Quick door een strafworp. Daarna volgde er nog een strafworp. Verdedigend bleef De Korfrakkers redelijk stabiel maar aanvallend werden de acties niet afgerond. Er volgde nog een aantal afstandsschoten van de kant van Be Quick. Daardoor liepen de Nulandse dames uit naar een score van 19-10 als eindstand. Door deze en de andere uitslagen in de topklasse blijft het uitermate spannend wie er de kruisfinales zullen gaan halen. DDW/SDO en Rosolo staan er goed voor maar daarachter blijft het stuivertje wisselen in de posities.

SCMH verliest nipt tegen koploper Flamingo's
Op het programma een bekende ploeg SCMH begon gefocust aan de wedstrijd. Toch opende Flamingo's snel de score, 0-1. Hier gaf SCMH vrij snel een antwoord op en na 10 minuten werd het 2-1 voor SCMH. Het ging gelijk op in de eerste helft. Verdedigend stond het goed bij SCMH er werden weinig fouten gemaakt. Ook aanvallend werd er hard voor elkaar gewerkt. De rust brak aan met een stand van 4-4. Na de rust kwam SCMH goed uit de startblokken. In de beginfase van de tweede helft wist SCMH een gat van twee doelpunten te slaan. Helaas was dit maar van korte duur. Flamingo's wist te profiteren van een iets minder scherpe fase van SCMH. Binnen een minuut scoorde Flamingo's twee maal waardoor de stand weer gelijk werd maar 6-6. SCMH herpakte zich en het bleef gelijk opgaan. Met nog 8 minuten op de klok werd het 8-8. Het werd bloedstollend waar de Flamingo's kort voor tijd de 8-9 binnen gooide. Een treffer van SCMH vond geen goedkeuring in de ogen van de scheidsrechter.