Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CC Blue is een band uit Midden-Brabant. Het voornaamste in deze groep is de vriendschappelijke band en het plezier hebben in het maken van live muziek.
CC Blue is een band uit Midden-Brabant. Het voornaamste in deze groep is de vriendschappelijke band en het plezier hebben in het maken van live muziek. (Foto: )
VIDEO

Toegankelijke jazz en blues van CC Blue

  •   keer gelezen

VEGHEL | De band CC Blue staat op zondag 26 januari om 15.00 uur op het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Vele jaren geleden waren ze al eens eerder te gast bij 'live muziek op zondagmiddag bij De Compagnie'.

CC Blue vindt het heerlijk om op eigen wijze bekende en soms ook minder bekende jazzstandards en bluesnummers te spelen, gemengd met ouderwetse R&B.

De muziek gaat van ballads via swing jazz nummers en songs met een latin feel naar dansnummers uit het soulrepertoire.

Gezellige middag
CC Blue is een band uit Midden-Brabant. Het voornaamste in deze groep is de vriendschappelijke band en het plezier hebben in het maken van live muziek.

CCBlue bestaat uit Suzan Spermon die met haar stem iedereen meeneemt in de verschillende genres die de muziek van CCBlue doorloopt, Ab Kroon die met veel gevoel toetsen bespeelt, Hans de Krijger die zijn contrabas (en basgitaar) laat swingen, Johan Ophoff met zijn bijzondere gitaargeluid en dito solo's en Bert Frissen die er op de drums voor zorgt dat niemand stil kan zitten.
Een optreden van CCBlue staat garant voor een gezellige middag en goed in het gehoor liggende livemuziek!

Ook de toegang tot dit optreden is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Meer berichten