Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De Boerenbruiloft wordt ieder jaar goed bezocht.
De Boerenbruiloft wordt ieder jaar goed bezocht. (Foto: )

Kaartverkoop Boerenbruiloft en Jeugdboerenbruiloft van start

  •   keer gelezen

VEGHEL | De kaartverkoop voor de Boerenbruiloft en Jeugdboerenbruiloft is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het UITpunt op de Markt in Veghel.

Onlangs zijn Dani Claasens en Naomi Driessen tijdens de Jeugdhofzitting onthuld als Jeugdboerenbruidspaar. Samen met het Boerenbruidspaar Peter en Anka Aarts en getuigen Rainier en Angeline Exters kijken ze met veel zin uit naar carnavalsdinsdag 25 februari.

'Onechtverbintenis'
Dinsdag 25 februari begint de dag om 9.45 uur. Dan verzamelen alle mensen, die de Boerenfeesten willen meemaken, in Keizersdrôme op de Markt. Vanaf die locatie trekt de stoet om 10.30 uur naar de Noordkade. De Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de 'onechtverbintenis' zijn grappig én de goed verzorgde lunch is lekker.

Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar 'vrienden voor het leven' wordt mag gevierd worden.

Receptie
Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens de receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt plaats in de Podiumzaal op de Noordkade en is vrij toegankelijk.

Info kaartverkoop
Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij: UITpunt Veghel (Markt 1). Entreekaarten voor volwassen kosten 12.50 euro, voor de jeugd 6.50 euro.

Meer berichten