Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De volledige showroom met kwaliteitsmeubelen wordt aangeboden met hoge kortingen.
De volledige showroom met kwaliteitsmeubelen wordt aangeboden met hoge kortingen.

Na ruim dertig jaar gaan de deuren van BeterWonen dicht

  •   keer gelezen

ERP | Na meer dan ruim 30 jaar gevestigd te zijn geweest in Erp heeft BeterWonen het besluit genomen om te gaan stoppen. BeterWonen houdt nog één keer een totale leegverkoop waarna zij vervolgens definitief haar deuren sluit. De volledige showroom met kwaliteitsmeubelen wordt aangeboden met zeer hoge kortingen. De leegverkoop start vanaf woensdag 22 januari.

In augustus 2017 is BeterWonen in verband met de nieuw te bouwen appartementen noodgedwongen verhuisd naar een nieuwe locatie. Hier heeft BeterWonen vervolgens behoorlijk in geïnvesteerd om in een korte tijd een compleet vernieuwde showroom neer te zetten voor haar klanten. In de hoop dat dit uiteindelijk de moeite waard zou zijn. "Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. In maart 2019 begon de gemeente met de geplande wegwerkzaamheden aan de doorgaande weg in Erp. Door deze ingrijpende wegwerkzaamheden was onze showroom voor een lange periode slecht tot niet bereikbaar voor klanten", laten Robert en Angela Konings weten.
De overlast was dan ook groot voor BeterWonen. Dit is uiteindelijk de nekslag geweest waardoor Robert heeft moeten besluiten om te stoppen met BeterWonen. Dit is na ruim 30 jaar een emotionele beslissing.

Leegverkoop
Robert en Angela danken in het bijzonder hun klanten voor het vertrouwen dat zij de afgelopen jaren altijd in BeterWonen hebben gehad. De volledige showroom met kwaliteitsmeubelen wordt aangeboden met hoge kortingen.
De leegverkoop gaat vandaag (woensdag) van start.

Meer berichten