Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De organisatie denkt dat het storm gaat lopen tijdens de kaartverkoop.
De organisatie denkt dat het storm gaat lopen tijdens de kaartverkoop.

Pre-Sale 7th Sunday gaat zaterdag van start

  •   keer gelezen

ERP | Op Pinksterzondag 31 mei is het weer tijd voor 7th Sunday Festival, de parel van de Brabantse festivals en het Allround Music Festival van Nederland. Na wederom een uitverkochte editie met 40.000 festivalgangers afgelopen jaar, start aanstaande zaterdag de Pre-Sale voor 7th Sunday Festival 2020. Met dit jaar 45.000 bezoekers.

Par-T zet ieder jaar precies zeven zondagen na Pasen, een meesterwerk neer met 7th Sunday Festival en juist daarom heeft het festival haar naam, ook dit jaar weer hoog te houden. Het Allround Music Festival is ieder jaar stijf uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie dat het storm gaat lopen tijdens de kaartverkoop. Na de geslaagde primeur vorig jaar, keert ook 'Club Seven' terug. De Luxueuze club area waar club & festival elkaar meeten.

Pre-Sale
De 2.000 Discount Tickets waren binnen no time uitverkocht. Aanstaande zaterdag 25 januari om 10.00 uur start de kaartverkoop voor 7th Sunday Festival 2020 via 7thsunday.nl, waarbij de reguliere, VIP en combi-tickets in de verkoop gaan. Let op: ook dit jaar worden er geen tickets verkocht in de Primera winkels.

HOH
Harmony of Hardcore (HOH) de dag ervoor verwelkomde afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 35.000. Dit jaar hopen ze op 40.000 bezoekers. De kaartverkoop van HOH start ook aanstaande zaterdag om 10.00 uur via harmonyofhardcore.nl.

Meer berichten