Skunk mannen in vijfsetter ten onder
Skunk mannen in vijfsetter ten onder Foto: Theo de Vrede

Nipt verlies Skunk mannen

Sport 273 keer gelezen

VEGHEL - Na twee keer een 3-2 overwinning wilde Skunk vandaag opnieuw een positief resultaat halen tegen Zaanstad. Skunk dat meedoet in de middenmoot tegen Zaanstad dat op een degelijke derde plaats staat. Na ups en downs wisten de Veghelaren net aan het kortste eind te trekken. Setstanden: 25-16, 22-25, 26-28, 25-15, 7-15

Skunk begon door een sterke service-serie van Yannick Gloudemans direct erg sterk en kon een 6-1 voorsprong opbouwen. Zaanstad, dat het moest hebben van aanvallers op de hoeken kon slechts beperkt variëren en liep constant tegen het tweemans blok van Skunk op. Een constante set werd ruim winnend afgesloten. Set twee ging gelijk op, harde aanvallen werden afgewisseld met mooie tactische ballen. Bij een 19-19 stand wisten de Veghelaren niet te scoren en verloor het vier cruciale punten op rij. In de derde set begon Skunk weer erg sterk, een 20-16 voorsprong en 2 setpoints waren echter niet voldoende, wederom een zware tegenslag voor de Veghelaren. De vierde set was voor Skunk erg steady, goede blokkades en een erg sterke pass lieten zien dat de Veghelaren oppermachtig kunnen zijn.Een vijfde set moest de winnaar van het duel bepalen. Een goede serviceserie van Zaanstad en een terugvallende pass van Skunk gooide al snel roet in het eten, de Veghelaren konden de 1-7 achterstand niet meer te boven komen en zo verloor het de set en de wedstrijd.Komende week speelt Skunk wederom een thuiswedstrijd, tegen concurrent Compaen kan Skunk een stap zetten richting handhaving. Om 19:00 wordt in sporthal de Bunders gespeeld