Afbeelding
DorpsDeal van de week

Entree Kasteel Heeswijk (incl. audiotour) met koffie en appelgebak bij de Barones

Algemeen 948 keer gelezen

Je betaalt nu €12,50 (29% korting) voor een entreeticket voor Kasteel Heeswijk (incl. audiotour) met koffie en appelgebak bij de Barones. 

Kom genieten van de mooie geschiedenis van Kasteel Heeswijk sluit je middag af bij de Barones in het Koetshuis van het kasteel. Het Kasteel van Brabant bestaat bijna duizend jaar. De rijke geschiedenis van dit machtige monument kun je beleven in en rondom het kasteel. Prominent ligt Kasteel Heeswijk in het beekdal van de Aa nabij Den Bosch, indrukwekkend middelpunt van Landgoed Heeswijk.

Ontdek zelf het kasteel met de audiotour 'Kasteel Heeswijk spreekt'. Je ontdekt de geheimen van het kasteel. Middeleeuwse oorlogen, een steenrijke baron, een bizar testament. Download de audiotour 'Kasteel Heeswijk spreekt'… of leen in de winkel een tablet. De gastvrouwen en gastheren in het kasteel kunnen je nog meer vertellen. De audiotour is beschikbaar in Nederlands en Engels en inbegrepen in de entreeprijs.

Geniet na van deze mooie tour bij de Barones. Bij de Barones wordt iedere gast een levensgenieter, of u nu voor koffie, lunch, drankje of Brabantse lekkernij komt. Bij de Barones is een prachtige plek om te vertoeven! Het terras geeft uitzicht op de kasteeltuin en de monumentale hoofdgebouwen.

Geïnteresseerd? Koop hier je vouchers:
https://www.dorpsdeals.nl/product/entree-kasteel-heeswijk-incl-audiotour-met-koffie-en-appelgebak-bij-de-barones/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4, 5473 VA  Heeswijk-Dinther
Website: www.kasteelheeswijk.nl
Facebook: @Heeswijk-Castle

Openingstijden
Di t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 u

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant