Afbeelding

Feestelijke viering komst appartementengebouw Aan de Markt

Wonen 1.259 keer gelezen

VEGHEL | De oplettende inwoner van Veghel heeft inmiddels de gestage bouw van het appartementengebouw Aan de Markt kunnen aanschouwen. Zo'n vijftig gasten, waaronder de toekomstige bewoners van Aan de Markt, vierden dan ook afgelopen vrijdag met luid getrommel op olievaten door een band van 'bouwvakkers', de komst van het exclusieve appartementengebouw. In de tent op het bouwterrein richtte wethouder Jan Goijaarts het woord aan de toekomstige bewoners en prijsde hen met zo'n mooie aanwinst in het centrum van Veghel.

Het gebouw herbergt straks 25 appartementen en penthouses met alle luxe en comfort van vandaag. Alle woonwensen komen samen in een compositie van riante woonoppervlaktes en royale buitenruimtes. Bas van de Laar, de directeur van BL Huisvesting, de ontwikkelaar van het appartementengebouw benoemde de prettige samenwerking met het gemeentebestuur tijdens de ontwikkeling van het gebouw.
Op zaterdagmiddag werd een goed bezochte woonmanifestatie georganiseerd waar diverse belanghebbenden serieuze belangstelling hadden voor een van de appartementen.

Er zijn nog ruime appartementen vanaf 299.000 euro (vrij op naam) en een exclusief penthouse van 925.000 euro (vrij op naam) met een mooi formaat en bijzondere indeling beschikbaar. Voor meer informatie kijk op: www.aandemarktinveghel.nl of bel naar BOSS Wonen: 073-6123030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant