Een event van roem in de Koekbouw op de Noordkade.
Een event van roem in de Koekbouw op de Noordkade.

Roem events ontvangt IDEA-keurmerk voor livecommunicatie

Zakelijk 507 keer gelezen

VEGHEL | Het Veghelse evenementenbureau roem events ontving vorige week als één van de eersten het IDEA-keurmerk. Het gloednieuwe keurmerk staat onder meer voor kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid.

Om helderheid te bieden in de jungle van livecommunicatie-aanbieders heeft branchevereniging IDEA een keurmerk gelanceerd en de aansluitende campagne #ChooseLiveChoosewisely. Kiezen voor live is in dit digitale tijdperk namelijk cruciaal. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner. Uiteraard is roem events er trots op tot deze club te behoren.

Promotie
De managing director van IDEA, Maarten Schram, reikte het keurmerk persoonlijk uit op het kantoor van roem events. "Dat we bij de pakweg vijftig beste bureaus van Nederland horen, is een mooie bevestiging van het harde werk van ons hele team", vertelt Ron van Zelst, eigenaar roem events. "Daarnaast is het een prachtige promotie voor onze branche. Goed dat we kritisch naar onszelf kijken en onszelf laten toetsen door gerenommeerde partijen."

Transparant
Achteroverleunen is er niet bij: om het keurmerk te behouden, wordt het evenementenbureau elke twee jaar beoordeeld. De voorwaarden zijn: financieel gezond, transparant zakendoen, gepassioneerd vakmanschap, altijd goed verzekerd en deskundigheid in wet- en regelgeving. Zo garandeert het IDEA-keurmerk de hoogste vorm van kwaliteit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant