De kaartjes voor de koffietafel hebben Joan en Petra al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring.
De kaartjes voor de koffietafel hebben Joan en Petra al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring.

Voorbereiding Boerdonkse Boerenbruiloft in volle gang

Carnaval Carnaval 495 keer gelezen

BOERDONK | Het is alweer een tijdje geleden dat het aanstaande boerenpaar Joan Donkers en Petra Versantvoort bekend maakten te willen gaan trouwen op carnavalsdinsdag 25 februari in Den Hazenpot te Boerdonk. Ze hopen dat het een geweldige bruiloft wordt.

De kaartjes voor de koffietafel hebben Joan en Petra al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring. Ze hebben een aantal foto's gemaakt, waaruit ze een selectie gemaakt hebben voor de officiële uitnodiging voor de Boerenbruiloft. Deze uitnodiging valt binnenkort in Boerdonk en bij vrienden en bekenden in de bus. Ook is er een mooi filmpje in elkaar gezet voor het item 'Kwik het paar' tijdens het feest.
Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel carnavalsdinsdag 25 februari om 12.00 uur, kan men een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Kaartjes voor volwassenen kosten 12 euro en kaartjes voor kinderen tot en met groep 8 kosten 6 euro. Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na de koffietafel (vanaf 13.00 uur) volgt het officiële gedeelte, receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar. De BoerenBruiloftcommissie en het paar met hun getuigen zijn al druk bezig met de invulling van het programma op die dag. Binnenkort wordt meer bekend gemaakt over het programma.

Mensen die toch nog bezwaar hebben tegen dit voorgenomen huwelijk kunnen dat kenbaar maken bij het notariskantoor van Kol-Huibers door een mailtje te sturen naar amgvankol@hetnet.nl of bellen met 0651505939 (liefst na 19.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant