Afbeelding

Filmfestival voor vrijwilligers

Algemeen 350 keer gelezen

VEGHEL | Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij deze mensen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, activiteiten organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging moet gebeuren. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door een filmfestival te organiseren.

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals biedt gemeente Meierijstad de vrijwilligers van Meierijstad op zondag 15 maart een gratis bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor de mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Er zijn per film 500 stoelen beschikbaar en er is één consumptie per persoon inbegrepen. Dit jaar kan er zelf een stoel worden gereserveerd. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Welke films?
11.00 uur: Het Groene Woud.
15.00 uur: De Liefhebbers.
19.30 uur: Once upon a time in Hollywood.

Actiecode
Vrijwilligers kunnen zichzelf vanaf vrijdag 14 februari 09.00 uur voor één film naar keuze aanmelden met een actiecode. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad krijgen per mail een persoonlijke uitnodiging met daarin een actiecode. Via deze actiecode kan men zich aanmelden voor één film naar keuze. Aanmelden kan via de website van het Veghelse theater: www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant